Egy különleges estén vehetnek részt azok, akik idén szilveszterkor a Bálnában töltik az év utolsó ünnepét. Nem pusztán csak a páratlan budapesti panoráma lesz az, ami emlékezetessé teszi majd ezt az estét. Ezen az éjszakán ugyanis a Jazz és a Swing játssza a főszerepet.

Magyarország első számú Swing énekese, a “magyar Michael Buble”-ként is sokszor emlegetett Gájer Bálint ad felejthetetlen koncertet ezen az estén. Gájer Bálint, “a swing hercege” minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre.

Az ország legbulisabb Swing zenekarát, a Catsby Bandet is hallhatják élőben zenélni ezen az estén.  A Catsby Band zenéje leginkább a Parov Stelar és Caro Emerald stílusához hasonlítható – a zenekar nem csak hangzásban de megjelenésben is elénk varázsolja a swing utánozhatatlan világát. A Catsby Band Szilveszter este visszarepít minket a 1920-as évek elegáns, az életet vidáman ünneplő Swing aranykorába.

Eliza Bliss mélyhegedűművész is színpadra lép, hogy varázslatos zenéjével kápráztassa el a közönséget.

A műfaj legjobbjai fogadták el felkérésünket ezen az estén, így a jazz és swing szerelmesei számára tökéletes választás ellátogatni hozzánk szilveszterkor.

Swing jazz funk szilveszter

A zenei csemegék mellett természetesen a Bálna Bistro kiváló chefjeinek alkotásai sem hiányozhatnak az asztalokról. A svédasztalokon a legízletesebb szilveszteri fogások kavalkádja várja vendégeinket. A hagyományos szilveszteri menüsor fogásait merész újításokkal, páratlan ízkombinációkkal tesszük még különlegesebbé.

A belépőjegy tartalmazza az éjféli menüt is, mely szintén a hagyományokat követi. A koccintást követően roppanós virsli édes mustárral, valamint lencsefőzelék füstölt csülökkel kerül vendégeink asztalára.

A koncerteket követően egy fergeteges Retro bulival zárjuk az estét. DJ Tégla & DJ Dave-S a legnagyobb Soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át minket 2019-be.

A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, a Welcome Drinket és az éjféli pezsgőt és az éjféli menüt is.

Szeretettel várjuk egy felejthetetlen szilveszteri estére Budapest egyik legszebb panorámájú dísztermébe, a Bálnába! Bővebb információk a buliról: https://szilveszteribuli.hu/budapest-swing-jazz-funk-szilveszter/