Idén is a Liget Club ad otthont Budapest legjobb szilveszteri bulijának. Immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a New Years Eve party sorozat, ahol a legőrültebb és legszexibb módon búcsúztatjuk az évet. Évről évre csaknem 5000-en gyűlünk össze, hogy áttomboljuk magunkat az új évbe. A legillusztrisabb társaságra számíthatsz, ha idén velünk együtt töltöd az év utolsó estéjét. Csatlakozz idén Te is, és engedd, hogy elcsábítsunk a város legőrültebb szilveszteri bulijába!

NYE 19 Budapest – The Biggest Club New Year’s Eve in the city https://szilveszteribuli.hu/nye-19-budapest-a-varos-legnagyobb-klub-szilvesztere/

A Liget Club a nagyszabású bulik tökéletes színtere. Ami vár itt rád, az nem más, mint  15 Dj, akik egész este arról gondoskodnak, hogy a legjobb zenékre táncolhass.

A táncosok, az egyedülálló hangzás, az extra vizuális látványelemek és a csodálatos környezet pedig felejthetetlen szórakozást biztosítanak minden vendégünknek!

4 különböző arénában 4 féle zenei stílus keveredik az este során. A Dance, Disco, R’n’B, Retro, Radio Hits valamint a Nu Disco szerelmesei egyaránt áttáncolhatják magukat az új évbe a legjobb zenékre.

A klubszilveszter az év legnagyobb partyja, ahol egészen különleges élményekben lehet részed. A legmodernebb hang-és fénytechnikával felszerelt arénában páratlan hangulat vár rátok.

De ha nem akarjátok csak a tánctéren tölteni az estét, akkor szórakozzatok úgy, mint az igazi Playboyok!

Jegyek és asztalfoglalás online: https://szilveszteribuli.hu/nye-19-budapest-a-varos-legnagyobb-klub-szilvesztere/

VIP belépőjegy

VIP jegy megvásárlásával belépést biztosítunk elszeparált VIP termünkbe, valamint egy koktélra is a vendégeink vagytok az este során.

VIP asztalfoglalás

A VIP termekben lehetőséget biztosítunk asztalfoglalásra, ahol kipihenhetitek az este során magatokat, ha a tánctéren elfáradnátok. A VIP teremben foglalható asztalokhoz természetesen VIP kiszolgálás is jár, valamint soron kívüli belépés a Liget Clubba. Lehetőség van 2, 4 vagy akár 15 fős asztalt is foglalni korlátozott számban erre az estére. Az asztalfoglalás teljes ára lefogyasztható az este során a VIP szektorban található bárban.

Bulizz a Liget Clubban idén szilveszterkor, az év legnagyobb klubszilveszteri partyján!