Eljött az év utolsó napja, ha még nem találtad meg a tökéletes programodat szilveszter estére, most adunk pár ötletet.

Swing, Jazz, Funk Szilveszter a Bálnában welcome drinkkel, büfé vacsorával,  éjféli pezsgővel és éjféli menüvel

Amennyiben az év utolsó napját Te is igényes környezetben, igényes fellépők, finom ételek és italok társaságában szeretnéd búcsúztatni Neked a Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszterét ajánljuk a Bálnában.

Magyarország első számú Swing énekese Gájer Bálint és az ország legbulisabb Swing zenekara a Catsby Band, valamint Eliza Bliss hegedűművész egy helyen Szilveszter éjszaka a Bálnában.

A “magyar Michael Buble” – Gájer Bálint és a Parov Stelar stílus jegyében zenélő Catsby Band, valamint Eliza Bliss elektromos mélyhegedűjén felcsendülő ismert dallamok garancia egy felejthetetlen szilveszteri bulira. A fellépők után DJ Tégla & DJ Dave-S a legnagyobb Soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át minket 2019-be.

A rendezvénynek a Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvény helyszíne, a Bálna Panoráma terme ad otthont.

A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, a Welcome Drinket és az éjféli pezsgőt és az éjféli menüt is. Bővebb infók: https://szilveszteribuli.hu/budapest-swing-jazz-funk-szilveszter/

Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli

Amennyiben a tradícionális ízek kedvelője vagy és szeretnél korlátlan mennyiségben fogyasztani belőlük finom italok korlátlansága mellett Neked a Symbol 220 éves éttermének programját ajánljuk. Ahol a vacsora után a Symbol két bulijába is díjtalanul részt vehetsz.

Belépőjegyek korlátlan étel és italfogyasztással 23.00-ig, éjféli menüvel és két szilveszteri buli belépőjeggyel, könnyedén online, a linkre kattintva: https://szilveszteribuli.hu/magyaros-vacsora-folklor-szilveszter/

 A város legnagyobb klub szilvesztere a Ligetben

Ha egy őrült buliban több ezer ember társoságában szeretnéd búcsúztatni az évet, Neked a Liget klub szilveszterét ajánljuk, ahol 4 tánctéren, 4 különböző zenei stílusra táncolhatod át magad 2019-be.

Ami vár rád: rengeteg Dj, táncosok, egyedülálló hangzás, extra vizuális látványelemek, csodálatos környezet! A normál, VIP és asztalfoglalást is könnyen megteheted még online a linkre kattintva: https://szilveszteribuli.hu/nye-19-budapest-a-varos-legnagyobb-klub-szilvesztere/

Cover fotó: Krenn Imre