- Fellépők -

Szerémi Nóra

Az est háziasszonya Szerémi Nóra, aki több mint 15 éves rádiós műsorvezetői és 10 éves színpadi műsorvezetői tapasztalattal rendelkezik. Évek óta háziasszonya Tokaj Város Napja és Magyar Kultúra Napja rendezvénynek, a Thália Tanoda vizsgaelőadásainak, de láthattuk-hallhattuk már az IKEA rendezvényeinek élő videóban is.

Szerémi Nóra

Jazz2day

A 2015-ben alakult professzionális zenészekből álló Jazz2day virtuóz játéka egy valódi időutazást jelent a hallgatók számára, amely a jazz örökzöldek világába kalauzolja el a közönséget többek között George Gershwin, Duke Ellington vagy Cole Porter gyönyörű szerzeményein keresztül. Egyedi és különleges hangzásvilága, friss, dinamikus előadásmódja teszi a zenekart igazán kuriózummá a hazai zenei élet palettáján.

A zenekar dob nélküli lágy hangzása különleges játékot igényel a művészektől, amely a tagok közti varázslatos összhangnak köszönhetően valósulhat meg.A swing és latin világ legszebb művei, valamint érzéki balladák tarkítják a különleges előadást.

Tagok:
Bolba Éva – ének
Dr. Dorogi Ákos – zongora
Radics József – nagybőgő
Szili Róbert – jazz gitár

Spirit Show Band

A Spirit Show Band egy olyan zenekar, mely tagjai professzionális, tapasztalt zenészek, akik igényesek a munkájukra, szerelemből zenélnek, mindig vidámak, megbízhatóak és akik igazán el tudják varázsolni zenéjükkel egy-­‐egy exkluzív rendezvény közönségét. Szakmai munkájuk minőségét a tagok zenei képzettsége és a magyar zenei színtéren való folyamatos jelenléte biztosítja. Zenei repertoárjuk sokszínűségét a legújabb slágerektől az örök kedvencekig, rengeteg sláger biztosítja. 100% minőségi, élő zene!

Zenekari tagok:
Nádor Dávid – ének
Molnár Levente – billentyű
Takács Donát – basszusgitár
Oláh Gábor – dob

Borszilveszter - Fellépők

DJ Suri

Dj, producer, és 24 éve rádiós műsorvezetű. A Jazzy Rádió alapítója. Állandó péntek esti műsora a Funky Feeling. 10 arany és 2 platinalemez fűződik a nevéhez az eddig megjelent kb. 20 CD-ből amit válogatott. Sok műfajban jártas, Funky, Soul, Swing, Pop, Dance stb. Állandó helye Budapest belvárosában a Fat Moís pub.

Vedd meg a jegyed most!

 • Borszilveszter Ezüst Jegy

  60 000 Ft
 • Borszilveszter Arany Jegy

  65 000 Ft
 • Borszilveszter VIP Jegy

  75 000 Ft
 • Borszilveszter Gyermek jegy (14 éves korig)

  30 000 Ft
 • Éjszakai jegy (kapunyitás 22.00 órakor)

  24 900 Ft