- Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli -

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Budapest legszínesebb és egyben legizgalmasabb szilveszter estéjét, ami garantáltan minden igényedet kielégíti!

A rendezvénynek Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne ad otthont a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterem, amely évtizedek óta egyet jelent a minőségi szórakozással a magyar fővárosban.

Az estét a klub alatt található 22o éves pince étteremben kezdjük, ahol 20 és 23 óra között egy tradicionális magyar vacsorán vehetünk részt, melyen a magyar konyha különlegességeit szolgálják fel. A vacsorához korlátlan italfogyasztás (sör-bor-pezsgő-alkoholmentes italok) párosul, hogy ne maradjunk szomjan. Azért, hogy a hangulat garantáltan autentikus legyen, cigányzenészek fogják szórakoztatni a vendégeket a vacsora alatt.

A vacsora elfogyasztása után a Symbol további két termében folytathatjuk az estét, ahol hatalmas szilveszteri bulival búcsúztathatjuk az óévet! A legismertebb disco, funky és latin slágerek mellett táncolhatunk csodálatos környezetben, de a modern tánczene szerelmesei sem maradnak hoppon.

Természetesen az asztalunk a 220 éves pince étteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk, illetve éjfélt követően az éjféli menü is itt lesz felszolgálva.

Várunk téged Budapest egyik garantáltan legnagyobb szilveszteri bulijába, ahol egy ízletes, tradicionális vacsora után további két teremben kellemes zenék mellett búcsúztathatod a 2019-es évet!

Vedd meg a jegyed most!

  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Early Bird Jegy

    39 990 Ft
  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Elővételes Jegy

    44 990 Ft
  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Last Minute Jegy

    49 990 Ft

Információ:

Jegyvásárlás Online: http://szilveszteribuli.hu/jegyvasarlas/

Email: info@szilveszteribuli.hu

Telefon: +36709469932

● Helyszín: SYMBOL Club-Bár-Étterem
● Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
● Időpont: 2019. December 31.
● Kapunyitás: 20:00

Kérjük érkezzen pontosan!

Az asztalokhoz jellemzően több asztaltársaságot ültetünk!
A jegyek nem visszaválthatók!
Amennyiben külön vásárolták meg jegyeiket, de egy társasághoz tartoznak az info@szilveszteribuli.hu címen kérjük mindenféleképpen jelezzék felénk!

Symbol szilveszter jegy