Szilveszteri sétahajózás

Vacsora, buli vagy romantikus szilveszter? Ha elvesztél a fantasztikus szilveszteri programok széles választékában, akkor a sétahajózás a Dunán neked lett kitalálva! Lélegzetelállító látvány, zene, gasztro: ezt mind átélheted a szilveszteri sétahajózás során!

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Millenium1-2, Attila hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2022 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2023-at írunk. Utazásunk során ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Sailor hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2022 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2023-at írunk. Utazásunk során ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Európa hajó)

Budapest egyik legnagyobb szilveszteri bulija, Európa legnagyobb rendezvényhajóján!

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Halászbástya hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2022 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2023-at írunk. Utazásunk során korlátlan italfogyasztás (pezsgő, sör, bor, üdítő) és ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.
Eladva

Egy felejthetetlen és színes szilveszteri program

Ha meghalljuk azt a szót, hogy sétahajó, leginkább egy külföldi turistacsoport jut eszünkbe. Pedig egy kellemes sétahajózás a Dunán a magyaroknak, sőt a budapestieknek is ugyanúgy lehet romantikus élmény, sőt, akár egy felejthetetlen szilveszteri buli is!

A Budapesti hajózás lélegzetelállító városképpel és rengeteg színes programmal teszi páratlanná a szilveszteri élményt. Hamisítatlan ünnepi hangulat, élőzenés vacsora, romantikus szilveszter vagy zenés táncos party a sétahajó gyomrában – bármelyikre is vágysz, egy szilveszteri hajózás során megtalálod a számításaidat.

Romantikus szilveszter

Vannak, akik szívesen köszöntik az újévet párjukkal kettesben, de a klasszikus éttermi randevúnál valami különlegesebbre vágynak az évnek ezen a kitüntetett napján. Számukra egy romantikus sétahajózás a Dunán élőzenés vacsora mellett, a színes szilveszteri programok közül a legtökéletesebb választás.

A kellemes aláfestő zene és az ízletes szilveszteri ételek önmagukban is meghitt hangulatot teremtenek, hát még, ha Budapest fényeit is csodálhatjuk közben! A Dunáról nézve páratlan látvány tárul elénk, a kivilágított Budapest egy szilveszteri hajó fedélzetéről nézve a legszebb!

szilveszteri sétahajózás

Ringatózzunk a Duna hullámain!

Nem csak romantikus élményt nyújthat a hajózás a Dunán: sok szilveszteri hajó bulitól hangos az év utolsó éjszakáján. Élőzenés koncertek, retro party-k és egy fantasztikus éjszaka várja a táncos lábú közönséget. Az ismerős dallamoktól felfokozott hangulat is bizonyítja, hogy mennyire szórakoztató tud lenni a hajózás a Dunán.

Sokan inkább a nyugalmat garantáló szilveszteri programok közül választanak, de még mindig rengetegen vannak, akiknek a szilveszter a bulizásról szól. És a karácsonyi ünnepi hangulat után szilveszter este mindenkinek belefér egy kis megőrülés is, nem igaz? Jöhet a welcome drink és indulhat a bulihajó!

Gasztronómiai különlegességek

A hagyományos szilveszteri menü nem túl sokszínű, mégis felejthetetlen gasztronómiai élményt tud nyújtani, pláne ha a szilveszteri vacsora budapest ütőerén, a Dunán kerül felszolgálásra! Egy hajós vacsora során a megszokott, szerencsét hozó alapanyagokból tehetséges séfek varázsolnak izgalmas ételkölteményeket.

A szilveszteri programok közül a hajós vacsora a Dunán igazi luxusnak számít, de mikor engedhetnénk meg magunknak egy kis fényűzést, ha nem épp szilveszterkor? Igazán megérdemli már mindenki, hogy felvegye a legszebb ruháját, belője a frizuráját, és adjon az élvezeteknek.

szilveszteri sétahajózás budapestenKössünk ki az újévbe!

Egy sétahajózás a Dunán azért is számít különlegesnek a szilveszteri programok közt, mert amikor vízre szállunk, még 2022-et írunk, majd a hangulatos budapesti látképet csodálva a Dunán ér bennünket az éjfél, így már csak 2023-ben kötünk ki és lépünk a partra, egyenesen az újévbe. És ki tudja, talán épp ez hoz majd szerencsét az előttünk álló esztendőben.

Mi másra vágyhatnánk még?

A szilveszteri hajóút lehet bulis és romantikus program is, de egy biztos: idén is csodás emlékekkel gazdagodik, aki ezt választja a szilveszteri programok sokszínű repertoárjából. A sétahajózás budapesten sokak örök kedvence, ám előfordulhat, hogy valaki viszont még ennél is csendesebb és visszafogottabb programra vágyik. Ha magadra ismertél, ajánljuk figyelmedbe a szilveszteri vacsora lehetőségeket, ahol a kiváló gasztronómiai élmény és a meghitt nyugalom is garantált!

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.