Szilveszteri sétahajózás

Vacsora, buli vagy romantikus szilveszter? Ha elvesztél a fantasztikus szilveszteri programok széles választékában, akkor a sétahajózás a Dunán neked lett kitalálva! Lélegzetelállító látvány, zene, gasztro: ezt mind átélheted a szilveszteri sétahajózás során!

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Halászbástya hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2023 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2024-at írunk. Utazásunk során korlátlan italfogyasztás (pezsgő, sör, bor, üdítő) és ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Attila hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2023 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2024-at írunk. Utazásunk során ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.

Szilveszteri Sétahajózás Vacsorával (Millenium II. hajó)

Töltse az év utolsó éjszakáját a Dunán egy romantikus hajókázással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával várjuk Vendégeinket! Lépjen velünk a fedélzetre 2023 utolsó napján este 9-kor és mikor az este végén újra partot érünk, már 2024-at írunk. Utazásunk során ízletes ételeket kínáló svédasztalos vacsora mellett ünnepelhetünk és a 80as 90es 2000es évek legnagyobb slágereivel lépünk át az újévbe.

Egy felejthetetlen és színes szilveszteri program

Ha meghalljuk azt a szót, hogy sétahajó, leginkább egy külföldi turistacsoport jut eszünkbe. Pedig egy kellemes sétahajózás a Dunán a magyaroknak, sőt a budapestieknek is ugyanúgy lehet romantikus élmény, sőt, akár egy felejthetetlen szilveszteri buli is!

A Budapesti hajózás lélegzetelállító városképpel és rengeteg színes programmal teszi páratlanná a szilveszteri élményt. Hamisítatlan ünnepi hangulat, élőzenés vacsora, romantikus szilveszter vagy zenés táncos party a sétahajó gyomrában – bármelyikre is vágysz, egy szilveszteri hajózás során megtalálod a számításaidat.

Romantikus szilveszter

Vannak, akik szívesen köszöntik az újévet párjukkal kettesben, de a klasszikus éttermi randevúnál valami különlegesebbre vágynak az évnek ezen a kitüntetett napján. Számukra egy romantikus sétahajózás a Dunán élőzenés vacsora mellett, a színes szilveszteri programok közül a legtökéletesebb választás.

A kellemes aláfestő zene és az ízletes szilveszteri ételek önmagukban is meghitt hangulatot teremtenek, hát még, ha Budapest fényeit is csodálhatjuk közben! A Dunáról nézve páratlan látvány tárul elénk, a kivilágított Budapest egy szilveszteri hajó fedélzetéről nézve a legszebb!

szilveszteri sétahajózás

Ringatózzunk a Duna hullámain!

Nem csak romantikus élményt nyújthat a hajózás a Dunán: sok szilveszteri hajó bulitól hangos az év utolsó éjszakáján. Élőzenés koncertek, retro party-k és egy fantasztikus éjszaka várja a táncos lábú közönséget. Az ismerős dallamoktól felfokozott hangulat is bizonyítja, hogy mennyire szórakoztató tud lenni a hajózás a Dunán.

Sokan inkább a nyugalmat garantáló szilveszteri programok közül választanak, de még mindig rengetegen vannak, akiknek a szilveszter a bulizásról szól. És a karácsonyi ünnepi hangulat után szilveszter este mindenkinek belefér egy kis megőrülés is, nem igaz? Jöhet a welcome drink és indulhat a bulihajó!

Gasztronómiai különlegességek

A hagyományos szilveszteri menü nem túl sokszínű, mégis felejthetetlen gasztronómiai élményt tud nyújtani, pláne ha a szilveszteri vacsora budapest ütőerén, a Dunán kerül felszolgálásra! Egy hajós vacsora során a megszokott, szerencsét hozó alapanyagokból tehetséges séfek varázsolnak izgalmas ételkölteményeket.

A szilveszteri programok közül a hajós vacsora a Dunán igazi luxusnak számít, de mikor engedhetnénk meg magunknak egy kis fényűzést, ha nem épp szilveszterkor? Igazán megérdemli már mindenki, hogy felvegye a legszebb ruháját, belője a frizuráját, és adjon az élvezeteknek.

szilveszteri sétahajózás budapestenKössünk ki az újévbe!

Egy sétahajózás a Dunán azért is számít különlegesnek a szilveszteri programok közt, mert amikor vízre szállunk, még 2023-at írunk, majd a hangulatos budapesti látképet csodálva a Dunán ér bennünket az éjfél, így már csak 2023-ben kötünk ki és lépünk a partra, egyenesen az újévbe. És ki tudja, talán épp ez hoz majd szerencsét az előttünk álló esztendőben.

Mi másra vágyhatnánk még?

A szilveszteri hajóút lehet bulis és romantikus program is, de egy biztos: idén is csodás emlékekkel gazdagodik, aki ezt választja a szilveszteri programok sokszínű repertoárjából. A sétahajózás budapesten sokak örök kedvence, ám előfordulhat, hogy valaki viszont még ennél is csendesebb és visszafogottabb programra vágyik. Ha magadra ismertél, ajánljuk figyelmedbe a szilveszteri vacsora lehetőségeket, ahol a kiváló gasztronómiai élmény és a meghitt nyugalom is garantált!

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.