BRKLYN Downtown Szilveszter – Bronze Table 6 fő részére

135 000 Ft

Elfogyott

Leírás

BRKLYN Downtown Szilveszter

Ha még nem döntötted el, hogy hol szeretnéd tölteni az évtized utolsó estéjét, akkor bátran ajánljuk a BRKLYN Downtown étterem-bár-klubbot. A BRKLYN egy egyedi színfoltként jelenik meg a Kazinczy utca éttermei és bárjai között. Alig két éve nyitotta meg kapuit és egy külföldön jól bevált, de Magyarországon akkor még nem ismert modellt honosítottak meg az ötletgazdák.

23:00-kor nyílik meg a táncparkett, ahol DJ Junior és Hamvai PG pörgeti majd a lemezeket. A jegyek rohamosan fogynak, így érdemes bebíztosítani a helyed és elővételben megvásárolni. A szervezők a társaságokra is gondoltak és limitált számban VIP asztalfoglalás is elérhető. Itt az asztal és a VIP belépő mellé prémium kategóriás italok is választhatók, ha már megvan kikkel töltöd a szilvesztere estét, akkor ezekre a kombókra érdemes lecsapni.

1 üveg prémium kategóriás italt tartalmaz az ár.

Minden üveg ital mellé 12 db üdítő vagy vegyesen 6 db Red Bull jár.

Az ár a belépőjegyeket is tartalmazza!

Választható Prémium italok:

Moët Chandon Brut vagy Rosé (0,75L) / Veuve Clicquot Brut (0,75L) / Grey Goose (1L) / Belvedere (0,7L) / Ciroc (1L) / Absolut Elyx (0,7L) / Monkey 47 (0,7L) / Hendrick’s (0,7L)

(Más üveg italok választása is lehetséges, az további egyeztetést igényel)

Egy biztos az idei Újév köszöntés több szempontból is különleges lesz, hiszen nem csak az elmúlt esztendőt, hanem az egész évtizedet zárjuk most és a BRKLYN is így készül az eseményre. Egy jó hangulatú, exkluzív és minőségi bulira számíthatsz, ha erre a helyre esik a választásod. A zene miatt sem kell aggódni, az elmúlt 10 év legjobb slágereiből összeállított különleges válogatással készülnek a DJ-k.

Hello BRKLYN, Hello Friend és Hello Újév!

Részletek

Dátum: 2019-12-31

Kezdés időpontja 23:00

Vége: 05:00

Helyszín: BRKLYN

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 48.

Telefonszám: +36 70 946 9932

Email cím: info@szilveszteribuli.hu