BRKLYN Downtown Szilveszter Normal jegy + 1 welcome cocktail

6 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BRKLYN-NJ Kategória:

Leírás

BRKLYN Downtown Szilveszter

Ha még nem döntötted el, hogy hol szeretnéd tölteni az évtized utolsó estéjét, akkor bátran ajánljuk a BRKLYN Downtown étterem-bár-klubbot. A BRKLYN egy egyedi színfoltként jelenik meg a Kazinczy utca éttermei és bárjai között. Alig két éve nyitotta meg kapuit és egy külföldön jól bevált, de Magyarországon akkor még nem ismert modellt honosítottak meg az ötletgazdák.

23:00-kor nyílik meg a táncparkett, ahol DJ Junior és Hamvai PG pörgeti majd a lemezeket. A jegyek rohamosan fogynak, így érdemes bebíztosítani a helyed és elővételben megvásárolni. A szervezők a társaságokra is gondoltak és limitált számban VIP asztalfoglalás is elérhető. Itt az asztal és a VIP belépő mellé prémium kategóriás italok is választhatók, ha már megvan kikkel töltöd a szilvesztere estét, akkor ezekre a kombókra érdemes lecsapni.

Egy biztos az idei Újév köszöntés több szempontból is különleges lesz, hiszen nem csak az elmúlt esztendőt, hanem az egész évtizedet zárjuk most és a BRKLYN is így készül az eseményre. Egy jó hangulatú, exkluzív és minőségi bulira számíthatsz, ha erre a helyre esik a választásod. A zene miatt sem kell aggódni, az elmúlt 10 év legjobb slágereiből összeállított különleges válogatással készülnek a DJ-k. 

Hello BRKLYN, Hello Friend és Hello Újév!

Részletek

Dátum: 2019-12-31

Kezdés időpontja 23:00

Vége: 05:00

Helyszín: BRKLYN

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 48.

Telefonszám: +36 70 946 9932

Email cím: info@szilveszteribuli.hu