BRKLYN Downtown Szilveszter Vacsora + VIP jegy

25 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BRKLYN-VVIPJ Kategória:

Leírás

BRKLYN Downtown Szilveszter

Ha még nem döntötted el, hogy hol szeretnéd tölteni az évtized utolsó estéjét, akkor bátran ajánljuk a BRKLYN Downtown étterem-bár-klubbot. A BRKLYN egy egyedi színfoltként jelenik meg a Kazinczy utca éttermei és bárjai között. Alig két éve nyitotta meg kapuit és egy külföldön jól bevált, de Magyarországon akkor még nem ismert modellt honosítottak meg az ötletgazdák. A hely varázsa, hogy egész estés programot kínál, megvacsorázhatunk a Krausz Gábor által összeállított menüből, majd jobbnál jobb italok kipróbálása után az est végén, ha kedvünk úgy tartja akár hajnalig mulathatunk a szórakozóhellyé átalakuló BRKLYN-ban.

Szilveszter estéjén is hasonló koncepció várja majd az idelátogatókat. 20:00-tól kezdődik a többfogásos vacsora felszolgálása. Már a kétféle előétel is a jól ismert, BRKLYN-ra jellemző gasztronómiai magasságokba repít, hiszen olyan különlegességek, mint a libamáj terrine, mézes gesztenye, birs, házi kalács és galambmell, zellerpüré, birs, szarvasgomba olaj közül választhatunk. Ezt követően Francia hallevessel folytatódnak a fogasok, majd a főétel következik, ami egyértelműen az este egyik legnehezebb választása lesz. Ember legyen a talpán, aki gyorsan tud rendelni, ha a következők sorakoznak az étlapon és a tányérokon: galambmell, zellerpüré, birs, szarvasgomba olaj, szopós malac, lilakáposzta, snidling krokett, almapüré, és rozé kacsamell, feketegyökér, szilva, vörös lencse. A vacsora szekció végén természetesen a desszert sem maradhat el, itt pisztácia, cannoli, fekete áfonya vagy macha éclair, kókusz, passiógyümölcs, menta kényezteti majd az ízlelőbimbókat.

23:00-kor átalakul a hely és megnyílik a táncparket, ahol DJ Junior és Hamvai PG pörgeti majd a lemezeket. A jegyek rohamosan fogynak, így érdemes bebíztosítani a helyed és elővételben megvásárolni. A szervezők a társaságokra is gondoltak és limitált számban VIP asztalfoglalás is elérhető. Itt az asztal és a VIP belépő mellé prémium kategóriás italok is választhatók, ha már megvan kikkel töltöd a szilvesztere estét, akkor ezekre a kombókra érdemes lecsapni.

Egy biztos az idei Újév köszöntés több szempontból is különleges lesz, hiszen nem csak az elmúlt esztendőt, hanem az egész évtizedet zárjuk most és a BRKLYN is így készül az eseményre. Egy jó hangulatú, exkluzív és minőségi bulira számíthatsz, ha erre a helyre esik a választásod. A zene miatt sem kell aggódni, az elmúlt 10 év legjobb slágereiből összeállított különleges válogatással készülnek a DJ-k.

Hello BRKLYN, Hello Friend és Hello Újév!

 

FONTOS: a vacsora asztalfoglalás NEM foglal magában asztalt az éjszakai bulira!

Részletek

Dátum: 2019-12-31

Kezdés időpontja 20:00

Vége: 05:00

Helyszín: BRKLYN

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 48.

Telefonszám: +36 70 946 9932

Email cím: info@szilveszteribuli.hu