Szilveszteri bulik 2023 utolsó napján Budapesten

A szilveszteri programok 2023 budapesti fiatalságát tuti bulizásra csábítják! Tűzijáték, zene és garantált jókedv: ilyen a legjobb szilveszteri buli 2023 – ben!

Szilveszteri bulik 2023 utolsó napján Budapesten

Várnak minket a fantasztikus szilveszteri programok Budapest utcáin is ezen a különleges évfordulón!

A fővárosnak egyébként is van egy sajátos hangulata sötétedés után: a bulinegyed, a kivilágított Parlament és a Budai vár, a Duna és a folyót átszelő hidak örökké az emlékezetébe vésődnek annak, aki az esti Budapesten sétál, hát még, ha szilveszter éjjel teszi ezt!

Szuper programok Budapesten belül rengeteg helyszínen találhatók. A helyszínek mellett a szilveszteri programok széles választékából szemezgethetünk, így biztos, hogy mindenki olyan szilveszteri programokkal töltheti az év utolsó estéjét, amilyenről álmodik!
Védettségi igazolványt elő, és kezdődhet a válogatás a szenzációs szilveszteri ajánlatok között!

Hova menjünk idén bulizni? A legjobb szilveszteri programok 2023 budapesti helyszínein

A szilveszter 2023/2024 fordulóján felejthetetlen lesz! A budapesti klubokban szilveszteri bulik, számos más helyszínen pedig zenés-táncos szilveszteri program lehetőségek várják a táncoslábú közönséget. Végre jöhet a felejthetetlen szilveszter Budapesten: jól megérdemelt tombolás, zene, tánc és akciós szilveszteri ajánlatok.

Aki szeretné átbulizni magát 2023-be, annak ezek lesznek a legjobb szilveszteri programok Budapesten:

Szilveszteri Party a High Five Budapestben Üdvözlő Itallal

Belváros egyik legjobb szilveszteri programja a Gozsdu Udvar szomszédságában most hatalmas vhs video disco bulival vár két tánctéren a High Five Budapestben, a Király utca 15-ben.
Eladva

BOHO x Moët & Chandon Szilveszteri Party

Ünnepeld velünk az év utolsó pillanatait a BOHO x Moët & Chandon varázslatos szilveszteri bulijában! Csábító hangulat, bohém stílus és felejthetetlen élmények várják, hogy együtt üdvözöljük az újévet. A dizájn és egyedi részletek összhangja varázslatos hangulatot teremt, ahol az idő megáll, erre az estére csak a jelen pillanat számít.   
Eladva

Szilveszteri Buli a Stifler Házban

Szilveszterkor is vár a belváros legmenőbb amerikai stílusú, romkocsma hangulatú szórakozóhelye Budapesten. Az 1300 férőhelyes Stifler Ház négy tánctérrel, öt bárpulttal, játékteremmel  és az ország legnagyobb kerthelyiségével! Töltsd itt a szilveszter éjszakát és bulizd át magad az Újévbe!
Eladva

Szilveszteri Buli a Morrison’s 2-ben

Gyere és ünnepeld a szilvesztert a Morrison's 2-ben, amely a belváros legnagyobb szórakozóhelye. Itt nem fogsz unatkozni, a Morrison’s 2 7 tánctérrel és számos zenei stílussal vár, hogy felejthetetlen legyen ez a szilveszter! Töltsd itt a szilveszter éjszakát és bulizd át magad az Újévbe!
Eladva

NYE Party & After a Madam-ban

Tartson velünk, hogy világhírű nemzetközi és hazai DJ-kkel együtt ünnepelje a szilvesztert egy különleges és hatalmas, 16 órás bulival Budapest szívében!
Eladva

Szilveszteri buli – hajón!

Bőven vannak olyan szilveszteri programok Budapesten, amik romantikázni vágyóknak és nyugalmat keresőknek lettek kitalálva. Az egyik legnépszerűbb ezek közül a szilveszteri sétahajózás, amely programhoz olyan csomag ajánlatok vannak, mint a vacsora korlátlan italfogyasztással.

De kit érdekel mindez, amikor olyan hajók is útra kelnek az év utolsó éjszakáján, amiken óriási szilveszteri party kerül megrendezésre?! Dj-k, szilveszteri koncert és retro party szolgáltatja a fergeteges hangulatot, így nekünk már csak annyi dolgunk maradt, hogy áthajózzunk 2023-ból 2024-be!

Szilveszteri party

Ha az ereszd el a hajam túlzás, de azért társaságban szeretnénk ünnepelni

A legismertebb szilveszteri szokások közé tartozik a féktelen bulizás, szuper zenékkel és nem kevés alkohollal. Nincs is ezzel semmi baj, azonban van, aki azt szeretné, ha ennél egy kicsit visszafogottabb lenne a szilveszteri buli 2023 utolsó éjszakáján.

Akinek az ereszd el a hajam túlzás, de azért társaságban szeretne ünnepelni, annak több jó tippünk is van! A szilveszteri wellness az egyik legjobb családi szilveszteri opció, amit el tudunk képzelni, míg az éjszakai fürdőzés Budapest valamelyik nagyhírű fürdőjében szuper program, ha baráti társasággal ünnepelnénk.

Ha inkább átbeszélgetnénk a szilveszter estét, párunkkal kettesben vagy kisebb baráti társasággal is ideális helyszín lehet egy szilveszteri vacsora Budapest valamelyik remek éttermében. Aki pedig az utazás mellett dönt, annak számtalan kitűnő hotel csomag áll rendelkezésére.

szilveszteri buli 2021

Anti-buli: dacból csak azért is otthon alszom este 10-kor!

Úgy érzed, hogy a szilveszteri buli 2023-ban nem a te tereped? Eleged van mindenkiből és mindenből és inkább otthon alszol már este 10-kor? Ez is tök oké!

De ne feledd, hogy szilveszter csak egyszer van egy évben! Bármennyire is azt érzed most, hogy inkább belebújnál a kedvenc pizsidbe, kipattogtatnál egy kis popcornt és bekuckóznál a TV elé, azért gondold meg, hogy megéri-e kimaradni a buliból! Mint tudjuk, minden ehető, csak elég ketchup kell hozzá… Így van ez a szilveszteri programokkal is: minden program lehet jó, csak megfelelő társaság kell hozzá! 😉

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.