Szilveszteri éjszakai fürdőzés

A szilveszteri éjszakai fürdőzés töretlen népszerűsége a program sokszínűségének köszönhető. Ha egy helyen keresed a party -t és a feltöltődést, jó helyen jársz. A szilveszteri fürdőzés 2023 utolsó éjszakáját biztosan emlékezetessé teszi!

Egyre népszerűbb program a szilveszteri éjszakai fürdőzés

Az éjszakai fürdőzés egyre népszerűbb szilveszteri buli alternatíva. Nem véletlen, hiszen akár a párunkkal kettesben vagy nagyobb társasággal is élvezhetjük a szilveszteri wellness nyújtotta kényeztetést, miközben az éjféli pezsgő és a party sem marad el!

Ahogy az a nevéből is sejthető, az éjszakai fürdő főleg felnőtt program. Aki a gyerekekkel együtt szeretne ünnepelni, annak ajánljuk a szilveszteri wellness szállások, vagy a szilveszteri programok gyerekekkel cikkeinket.

Az éjféli élményfürdő látogatás a külföldiek körében is igen népszerű: sokan kifejezetten termál vizeink miatt látogatnak el hazánkba. Azonban a covid miatt a szilveszter 2023 éjszakai fürdőzés terén is inkább a belföldi turizmusról szól.

szilveszteri-ejszakai-furdozes

A szilveszteri éjszakai fürdőzés különleges élményeket kínál

A szilveszter 2023 fürdőzés, szauna, spa és más izgalmas programok sorát tartogatja nekünk. Egy éjszakai fürdőzés budapesten és másutt is fergeteges szilveszteri élményeket kínál!

A szauna világ izzasztó atmoszférája segít hátrahagyni a bajokat. Miközben mások egy hangos és zsúfolt helyen igyekeznek lerészegedni, mi kiizzadjuk a toxinokat, hogy másnaposság helyett megtisztultan induljunk neki az újévnek.

A csúszdaparkban minden felnőtt gyereknek érezheti magát! És meg is teszik, hiszen a szilveszteri wellness nem csak a külső megszépülésről, hanem a belső felszabadulásról is szól.

Sokan azt hiszik, hogy a termálvizű fürdők budapesten találhatóak. Ez részben igaz, de gyógyító fürdő budapest határain túl is sok helyen vár ránk, szerte az országban.

A december mindannyiunk számára az ünneplésről és a bulizásról szól. Az éjszakai fürdőzés egyik legbulisabb eseménye pedig a habparty, ahol a gyógyfürdő szerelmesei is kitombolhatják magukat.

A szilveszteri wellness szállások gyakran rendeznek a klasszikus programok mellett igazi bulikat is. Dj-k, retro party -k és zenekarok és gyakran sztárvendégek is gondoskodnak a fergeteges hangulatról.

Fürdők budapesten és vidéken, ahol nem csak a pezsgőfürdő pezseg éjfélkor

A szilveszteri éjszakai fürdőzés divatos, ám mégsem minden gyógyfürdő és wellness hotel tart nyitva az év utolsó napján.

Budapesten többek közt a Budapest Aquaworld-ben lazulhat, aki szeretné, hogy az éjszakai fürdőzés budapesten legyen.

A Makói Hagymatikum, a Sárvári gyógyfürdő és a Ceglédi fürdő is jártasak a szilveszteri éjszakai fürdőzés terén, így annak sem kell aggódnia, aki vidéken szeretne kikapcsolódni az év utolsó napján.

szilveszteri fürdőzés Budapest

Hogyan, hol, mikor és mennyiért válthatunk jegyet ha éjszakai fürdőzés közben szeretnénk koccintani idén szilveszterkor

Ahogy egy átlagos hétvégén, úgy szilveszterkor is be kell tartani a fürdők házirendjét, így ezeket is érdemes elolvasni indulás előtt az adott fürdő weboldalán vagy belépéskor a helyszínen.

Vacsorával vagy anélkül? Csendes éjféli wellness vagy fergeteges party? Ahány fürdő, annyi féle szilveszteri éjszakai fürdőzés. Ennek fényében a jegyárak is elég széles skálán mozognak, ezért mindenképp jó, ha előre tudjuk, hogy milyen csomagot szeretnénk. Ez alapján már könnyebben tájékozódhatunk a kiszemelt fürdő weboldaláról vagy valamelyik népszerű jegyportálról.

Milyen programok várnak még szilveszter éjjel?

Az éjszakai fürdőzés kiváló program, de nem mindenkinek való. Aki például kisgyerekkel szeretne szilveszterezni, de nem szeretne lemaradni az élményfürdőről, annak jó alternatíva lehet a szilveszteri wellness. A programok sora szinte végtelen, a belépők száma viszont véges. Vedd meg a jegyed mielőbb, nehogy lemaradj!

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.