- Musical Szilveszter Budapest 2020 – a Marriott Hotel Báltermében-

Csinos táncosok, csillogó kosztümök, látványos revü, sztárénekesek és egy fantasztikus élőzenekar – műsor estétől, a vendégek tánca pirkadatig.

Sztárvendégünk Sári Évi és Károlyi Krisztián, mögöttük pedig a show táncosai teszik felejthetetlenné a műsort és az estét. Előző években a magyar vendégek mellett 19 ország vendégei élvezték a produkciót.

A rendezény helyszíne a különleges Marriott Hotel üvegfalú bálterme, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a budai várra és a kivilágított újévi Budapestre.

A jegyár tartalmazza a Négyfogásos, felszolgált különleges Gálavacsorát, majd éjféli menüsort, a welcome és éjféli pezsgőt, a koktélbár italsora pedig a whiskytől az ásványvízig korlátlanul fogyasztható egész éjszaka. A csodálatos zenei élmény mellett a kiváló hangulat is garantált:

NORMÁL JEGY – Felnőtt 60 000 Ft/fő.
VIP JEGY: 70 000.-Ft/fő – Kiemelt Asztaloknál (a színpad körül az első sorban – a táncparkett mellet)

A vacsora során báli ültetés szerint 10-12 fős asztalokhoz ültetjük a vendégeinket. Akik külön vásárolták meg jegyeiket, de egy társasághoz tartoznak az info@szilveszteribuli.hu címen kérhetik, hogy egy asztalhoz ültessük őket.

Vedd meg a jegyed most!

Információ:

Jegyvásárlás és Asztalfoglalás Online: http://szilveszteribuli.hu/jegyvasarlas/

Email: info@szilveszteribuli.hu

Telefon: +36709469932

● Helyszín: Budapest Marriott Hotel első emelete
● Cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
● Időpont: 2019. December 31.
● Kapunyitás: 19:30

A szilveszteri menüsorról további információkat az alábbi linken talál.