- Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli -

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Budapest legszínesebb és egyben legizgalmasabb szilveszteri estéjét, ami garantáltan minden igényedet kielégíti.
A lokáció Budapest egyik legexkluzívabb helyszíne, a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterem, amely évtizedek óta egyet jelent a minőségi szórakozással a magyar fővárosban.

Az estét a klub alatt található 22o éves pinceétteremben kezdjük, ahol 8 órától egy tradícionális magyar vacsorán vehetünk részt, miközben a hazai konyha különlegességeit élvezhetjük finom italok társaságában.
Igazi hamisíthatatlan magyar ételekkel, italokkal korlátlan mennyiségben egészen 11 óráig. Azért, hogy a hangulat garantáltan autentikus legyen, cigányzenészek húzzák a talp alá valót a vacsorához.

Ezután a ház további két termében folytathatjuk az estét.
Az első helyszín és egyben a legnagyobb a Symbol első emeletén található hatalmas klub terem, ahol a legismertebb pop,funky és retro slágerek mellett táncolhatunk egy csodálatos környezetben.

Ha még ez sem lenne elég, akkor a földszinten található egy újabb különleges galériás klub, ahol a modern tánczene szerelmesei bulizhatnak át az újévbe!

Természetesen az asztalunk a pinceétteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a Szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk.

Várunk téged garantáltan Budapest legnagyobb szilveszteri bulijaiba, ahol egy ízletes, tradícionális vacsora után további két lélegzetelállító helyszínen, hatalmas Szilveszteri karneválban vehetünk részt.

Vedd meg a jegyed most!

  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Early Bird Jegy

    34 990 Ft
  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Elővételes Jegy

    39 990 Ft
  • Symbol Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli – Last Minute Jegy

    44 990 Ft

Információ:

Jegyvásárlás Online: http://szilveszteribuli.hu/jegyvasarlas/

Email: info@szilveszteribuli.hu

Telefon: +36709469932

● Helyszín: SYMBOL Club-Bár-Étterem
● Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
● Időpont: 2018. December 31.
● Kapunyitás: 20:00

Symbol szilveszter jegy