40 felett végre felnőtt társaságban, igényes, kényelmes szórakozásra vágysz? Megoldható, hogy a gyerekekre vigyázzanak végre? Mindig arra vágytál, hogy legyen egy gondtalan szilveszter éjszakád, ami csak a buliról, szórakozásról, zenéről, evés-ivásról szól.  Szívesen elmennél egy olyan színvonalas helyre, ahol kiszolgálnak, nem kell készülnöd rá, bevásárolnod, ugrálni a vendégeknek, aggódnod a lakásodért?  Nincs a buli végén  várakozás, hogy mikor mennek haza, mosogatás, rom eltakarítás! Kinek ne lenne kedve elmenni egy olyan helyre, ahol

  • nem gond parkolni, vagy taxit találni
  • minőségiételek és italok várnak
  • igényesen környezetben, igényes emberekkel

Válaszd a Dunai hajózással egybekötött Szilveszteri bulit!

Budapest csodálatos esti kivilágított téli panorámáját élvezve,  a folyón ringatózva, fűtött,  exkluzív folyami hajókon, egyedi finom falatok, jó borok, halk zene mellett örökre felejthetetlen évfordulóban lesz részed. A jó hangulatról, táncolható, vérpezsdítő  zenéről  retro DJ gondoskodik.

Program ajánlatunk:  Szilveszteri Sétahajózás Budapesten  ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retro bulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával 

 

Ha a gasztronómia szerelmese vagy és Budán keresnél exkluzív helyszínt Mi a Symbol 220 éves tradícionális éttermének szilveszterét ajánljuk, ahol 20.00 és 23.00 között korlátlan étel és italfogyasztással várnak Titeket, majd a vacsora után díjtalan a belépés számotokra a Symbol Szilveszteri bulijára, ahol két tánctéren két különböző zenei stílussal ünnepelhetitek meg az 2021-as év végét és az új év kezdetét .

Program ajánlatunk: Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora Korlátlan italfogyasztással + Szilveszteri Buli a Symbolban 2 tánctéren

Mégis otthon kell maradj a gyerekekkel? Vagy inkább a megszokott baráti  társasággal akarsz  éjfélkor házibuliban  koccintani? Esetleg nem akarod az új évet fáradtan kezdeni?

ELŐSZILVESZTEREZZ nálunk  válaszd a Dunai hajózást szilveszter előtt, hogy kitombold az egész évi feszültséget Magadból!  Lazíts az ünnepek után, felejtsd el az összes gondot!  A szilveszterre is könnyebben rákészülsz, ha december valamelyik utolsó napján még bulizol egy nagyot, élvezed a jó társaságot, kiváló zene,  finom fogások, márkás italok mellett. Hívd el az összes barátodat, kollegádat, futó- edzőtársadat, kedves rokonodat, szomszédodat, régi ismerősödet, osztálytársadat, hogy korlátok nélkül partizz egy óriásit!

Akár a Bálnában,  a Duna egészen különleges látképével,vagy a Dunán hajózva,  kivételes körülmények között tölthetsz el egy emlékezetes estét azokkal, akikkel örömmel akarsz emlékezni erre a napra. Gondtalanul, kötelezettségek nélkül, felszabadultan előszilveszterezz velünk! Mi mindent megteszünk azért, hogy jól érezd Magad.

Budapesti panoráma fotók forrása: Krenn Imre Photography

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.