Symbol 22o éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora + Két Szilveszteri Buli

Szeretnénk bemutatni Budapest egyik legszínesebb és egyben legizgalmasabb szilveszteri estéjét, ami garantáltan minden igényt kielégít.

A helyszín Budapest egyik legexkluzívabb helye, a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterem, amely évtizedek óta egyet jelent a minőségi szórakozással a magyar fővárosban.

Az estét a klub alatt található 22o éves pinceétteremben kezdjük, ahol 20 órától 23 óráig egy tradicionális magyar vacsorán vehetünk részt, melyhez, hogy ne maradjunk szomjan, korlátlan bor, sör és üdítő, valamint kávé, tea fogyasztás párosul.

Miközben a hazai konyha különlegességeit élvezhetjük, finom italok társaságában, hogy a hangulat garantáltan autentikus legyen, cigányzenészek húzzák a kellemes muzsikát a vacsorához.

A vacsora végeztével a Symbol Garden és Music Club termekben folytatódik a fergeteges buli. A legismertebb pop, funky és retro slágerek mellett a modern tánczene szerelmesei sem fognak csalódni. Mindenki megtalálhatja a számára kedves zenei stílust. Csodás környezetben, bulizva táncolhatunk át az újévbe.

Az éjféli koccintás után éjféli menü várja a vendégeket, hogy később se maradjon senki éhes az éjszaka folyamán.

Természetesen az asztalunk a pinceétteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk.

A szabad helyek limitált számban elérhetőek! Várunk mindenkit Budapest legnagyobb szilveszteri bulijába, ahol egy ízletes, tradicionális vacsora után további két lélegzetelállító helyszínen, hatalmas szilveszteri karneválban vehetünk részt.

Vedd meg a jegyed most!

Információ:

Jegyvásárlás Online

Info: https://szilveszteribuli.hu/programok/vacsora-es-party-a-symbol-budapest-ben/

● Helyszín: SYMBOL Club-Bár-Étterem
● Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
● Időpont: 2021. December 31.
● Kapunyitás: 20:00