Szilveszteri Vacsora és Party a Symbol Budapest-ben – Asztalfoglalás

54 900 Ft

Ha szereted a Funky-t, Szilveszterezz a Luxfunkkal a Symbolban! Nádor Dávid, Edvárd Gergely (sax), Andrew J., és Steelor a házban!

Étel, ital, zene és tánc a Symbol üvegtetős Gardenjében, a Luxfunk Party-k budapesti rezidenciáján, ahol méltóképpen mulathatod át az év utolsó éjszakáját! A különleges öt fogásos vacsora és a fergeteges ünneplés hangulatáról a Luxfunk Radio fellépői gondoskodnak! Villogó táncparkettel, éjfélkor konfetti ágyúval köszöntjük 2024-et, majd újévi fogásokkal kínáljuk vacsoravendégeinket, ezután pedig kezdődhet az ünneplés hajnalig.

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n! Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak! 

A DJ-s buli előtt, a vacsora alatt live act produkció alapozza a hangulatot: Nádor Dávid énekel, Edvárd Gergely szaxofonozik miközben Andrew J teszi alájuk a dög Funk groove-okat. Nádor Dávid a Voice és az X-Factor dobogós énekese, rendszeres fellépője a Dancing with the Stars és a Csináljuk a fesztivált TV műsoroknak. Michael Jackson, Bill Whiters, Marvin Gaye, Al Green, George Michael, R Kelly, Stevie Wonder, Bruno Mars, stb előadók feldolgozásait adja elő szaxofonos kísérettel. Utánuk a Luxfunk lemezlovas csapatából a kétszeres magyar DMC bajnok, Andrew J. lesz az egyik DJ, mellette a Luxfunk egyik energiabombája, Steelor áll majd, hogy együtt, egyszerre válogathassák a Funky-arcok kedvenceit.

 Jegyek

Sétálójegyek:

SÉTÁLÓJEGY: elővételben 8.900 Ft, helyszínen 11.000 Ft (Belépés 21:30-tól).

VIP SÉTÁLÓJEGY: elővételben 14.900 Ft, helyszínen 16.000 Ft (Belépés 22:30-tól). A jeggyel látogatható a VIP terület, mely külön italpulttal és mellékhelyiséggel rendelkezik.

 

Jegyvásárlás itt

 

Asztalfoglalás és belépőjegy árak vacsorával:

DIAMOND 64.900 Ft | Garden terem

GOLD 59.900 Ft | Italian terem

SILVER 54.900 Ft | Sport Pub terem

 A DIAMOND/GOLD/SILVER belépőjegy tartalmazza az 5 fogásos vacsorát a kínált borokkal, korlátlan üdítőital és ásványvíz fogyasztást a vacsora ideje alatt, éjféli menüt, valamint belépést az összes programra és a VIP területre.

 

Szilveszteri menü:

Welcome drink:

Gin Mojito / Hugo / Pornstar Martini

Amuse bouche:

Cukkíni és pirított garnéla paradicsom habbal és parmezàn ropogóssal

Előétel:

Langyos libamáj lilahagyma lekvárral pácolt körtével és diós kaláccsal / (Vegetáriánus opció) Lassan sült sütőtök lilahagyma lekvárral pácolt körtével és diós kaláccsal

Bor:

Haraszthy Sir Irsai Olivér ‘22 / Mád Hárslevelű ‘22

Leves:

Céklás szarvas erőleves töltött tésztával és erdei gombával / (V) Céklás zöldség erőleves töltött tésztával és erdei gombával

Főétel:

Borjúszűz édesburgonya fánkkal szilvás lilakáposzta krémmel és ropogós sonkával / (V) Grill kecskesajt aszalt paradicsomos bulgúr salátával égetetett répával és zöldorsó krémmel

Bor:

Günzer Tamás GT 50 ’16 / Takler Merlot ‘19

Desszert:

Joghurtos zöldalma mousse, fahéj, karamell és brownie ízekkel

Koktél:

Bumbu Cream

Éjféli falatok:

Olasz pizzaszelet válogatás

 

Kapunyitás: 19:00 | Vacsora kezdete: 20:30 | 

Jegyek visszaváltása

A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.