Blog

Budapest legjobb korcsolyapályái

By 2022-12-06 január 13th, 2024 No Comments

A korcsolyázást mindenki szereti – a karácsonyi témájú korcsolyapályák, a kellemes ünnepi dallamok és a forralt bor illata tökéletes hangulatot teremt. Az idei szezonra összegyűjtöttük azokat a budapesti korcsolyapályákat, ahol a szabadban, a karácsonyi vásárokon vagy tetőteraszon is lehet korcsolyázni. Korcsolyapályák Budapesten!

Függetlenül attól, hogy idén fehér karácsony lesz-e vagy sem, aki igazi téli örömökre vágyik, máris ellátogathat az alább említett jégpályák valamelyikére.

Városligeti korcsolyapálya

Ismét megnyitotta kapuit Budapest legnagyobb szabadtéri jégpályája. A Városligetben, a Vajdahunyad vára és a Hősök tere között található ez a nagyméretű korcsolyapálya, ahonnan a legszebb kilátás nyílik a városban! Saját felszerelés hozható, de bérelhető is.

Ne feledd, hogy ez az egyik legnépszerűbb korcsolyapálya Budapesten, így a hétvégék egy kicsit mozgalmasak lehetnek, de mindenképpen megéri kivárni a sort!

Budapest Park korcsolyapálya

A Budapest Park Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, ahol tavasztól őszig tartanak koncerteket, fesztiválhangulatú bulikat. Télen ezt a nyílt területet egy nagy korcsolyapályává alakítják át. Ezzel a fesztiválhangulattal vegyítve ez egy újabb népszerű hely, ahol a felejthetetlen élmények garantáltak. 

Hello Buda Winterland

A 2021-es hatalmas siker után ismét a budai dombok között korizhatunk és élvezhetjünk az adventi hangulatot. A sokféle étel- és italválasztékkal ez a program mindent tartalmaz: finom ünnepi témájú ételek, forralt borok és egyéb forró italok és egy jégpálya, ahol néhány kör után igazán bemelegíthetünk.

Korcsolyázás a kőbányai Szent László téren

Ha szeretnéd elkerülni a hatalmas tömegeket, és megtapasztalni a helyi hangulatú korcsolyapályák varázsát, akkor ez a tökéletes hely számodra. Ez az ingyenes, 600 m²-es nagy korcsolyapálya a városközponttól kicsit távolabb található. A Szent László-templom mellett található jégpálya kevésbé zajos környezetben helyezkedik el, mely családok számára tökéletes opció lehet.

Csepeli Jégpark

A 2000 m² összjégfelületű téli park egy 800 m²-es és egy 300 m²-es korcsolyapályából, valamint egy 200 m²-es tanterületből áll, de igazi különlegessége az ezen külön álló pályákat összekötő, mintegy 250 m hosszú jégfolyosó. Csepel a belvárosból könnyen megközelíthető. Ez az egyedülálló pálya remek szórakozás lehet kezdőknek és haladóknak is.

 

 

Fotó: Csepeli Jégpark – Facebook

Westend Tetőterasz

Szeretnél korcsolyázni a város felett? Nos, ezt Budapesten is megteheted! A jégpálya mellett körhinta várja a gyerekeket, és nem hiányozhatnak a karácsonyi hangulat alapelemei sem: sült gesztenye és más karácsonyi ételek, forralt bor és más forró italok, valamint foodtruck-ok és fűtött sátor várja az ide látogatókat. 

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.