- BRKLYN Downtown Szilveszter -

Ha még nem döntötted el, hogy hol szeretnéd tölteni az évtized utolsó estéjét, akkor bátran ajánljuk a BRKLYN Downtown étterem-bár-klubbot. A BRKLYN egy egyedi színfoltként jelenik meg a Kazinczy utca éttermei és bárjai között. Alig két éve nyitotta meg kapuit és egy külföldön jól bevált, de Magyarországon akkor még nem ismert modellt honosítottak meg az ötletgazdák. A hely varázsa, hogy egész estés programot kínál, megvacsorázhatunk a Krausz Gábor által összeállított menüből, majd jobbnál jobb italok kipróbálása után az est végén, ha kedvünk úgy tartja akár hajnalig mulathatunk a szórakozóhellyé átalakuló BRKLYN-ban. Szilveszter estéjén is hasonló koncepció várja majd az idelátogatókat. 20:00-tól kezdődik a többfogásos vacsora felszolgálása.

23:00-kor átalakul a hely és megnyílik a táncparket, ahol DJ Junior és Hamvai PG pörgeti majd a lemezeket. A jegyek rohamosan fogynak, így érdemes bebíztosítani a helyed és elővételben megvásárolni. A szervezők a társaságokra is gondoltak és limitált számban VIP asztalfoglalás is elérhető. Itt az asztal és a VIP belépő mellé prémium kategóriás italok is választhatók, ha már megvan kikkel töltöd a szilvesztere estét, akkor ezekre a kombókra érdemes lecsapni.

Egy biztos az idei Újév köszöntés több szempontból is különleges lesz, hiszen nem csak az elmúlt esztendőt, hanem az egész évtizedet zárjuk most és a BRKLYN is így készül az eseményre. Egy jó hangulatú, exkluzív és minőségi bulira számíthatsz, ha erre a helyre esik a választásod. A zene miatt sem kell aggódni, az elmúlt 10 év legjobb slágereiből összeállított különleges válogatással készülnek a DJ-k. 

PARTY

VACSORA + PARTY

ASZTALFOGLALÁS + PARTY

Információ:

Email: info@szilveszteribuli.hu

Telefon: +36709469932

● Helyszín: BRKLYN
● Cím: 1075 Budapest, Kazinczy utca 48.
● Időpont: 2019. December 31.
● Kapunyitás: 20:00
● Zárás: 05:00

Elővételes jeggyel 23:59-ig garantáljuk a bejutást!

Hello BRKLYN, Hello Friend és Hello Újév!