Ha szilveszteri ünneplésről van szó, annak számtalan módja lehet, de egy budapesti szilveszteri hajókázás felejthetetlen élményéhez nem igazán lehet hasonlót találni. Gondoljunk csak bele – egy öt órás utazás a Dunán, Budapest lélegzetelállító panorámájával körülvéve, a csillagos éjszakai égbolt alatt. E varázslatos utazás során lehetőséged nyílik megcsodálni a város legikonikusabb látnivalóit!

forrás: getyourguide

Lélegzetelállító panoráma

A Margit híd és a Rákóczi híd közötti budapesti vacsorahajózás során egy varázslatos táj közepén találhatjuk magunkat. A Duna partja gyönyörűen elevenedik meg az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott Várnegyed történelmi varázsával. A Duna másik oldalán pedig az impozáns Parlament épülete áll, amelyet gyakran a világ egyik legszebb parlamentjeként emlegetnek. Tekintetünket Budapest emblematikus erődje, a Gellért-hegyen álló Citadella is felkeltheti.

A hajóút során Budapest belvárosi hídjai alatt is áthaladunk, így gyönyörködhetünk a Lánchíd csodás fényeiben is, mely Budapest legelső műemlék hídja, és melyet gyakran a város szimbólumának is tekintenek. Ez az ikonikus építmény a világ minden szegletéből vonzza a látogatókat, azonban a hajó fedélzetéről egyedülálló nézőpontból lehetünk szemtanúja a nagyszerűségének.

Egyedülálló újévi élmény

Ez nem csak egy szokásos hajóút; ez egy szilveszteri vacsorás sétahajózás, ahol finom vacsorát fogyaszthatunk, élvezhetjük az all-inclusive bárt, és ami a legfontosabb, gyönyörködhetünk a felejthetetlen budapesti panorámában egyenest a Duna közepéről. Egyedülálló módja az újév köszöntésének – Budapest szívével és lelkével körülvéve, a Duna lágy hullámain.

A hajóút során pazar svédasztalos vacsorával várnak bennünket, amely különféle finom ételeket tartalmaz. Akár a nemzetközi konyha, akár a magyar specialitások híve, mindenki megtalálhatja a kedvencét. A vacsora nem csak étkezés; ez egy kulináris utazás Magyarország és azon túli ízek között.

forrás: headout

Korlátlan italfogyasztás és fergeteges zenék

Az ünnepséghez egy all-inclusive bár áll a rendelkezésünkre. Kortyoljon pezsgőt, sört, bort vagy kedvenc üdítőit, miközben az újévre koccint. De ez még nem minden. A zene elengedhetetlen része ennek az ünnepnek. A 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel köszöntheted az új évet, biztosítva, hogy a táncparkett mindig élettel teli legyen. A nagyszerű zenei hangulatért egy retro DJ a felelős, így garantáltan jó hangulatban köszönthetjük az újévet.

forrás: szilveszterprogramok

Budapest Ünnepi Szépsége

Ahogy az óra éjfélhez közeledik, Budapest szépsége vesz körül minket, ahogy a Duna közepén élvezhetjük a fantasztikus kilátást. A város varázslatos ragyogással világít, és a Duna tükörképei olyan jelenetet hoznak létre, amely egyenesen a meséből fakad. Ez az ünneplés ideje, az elmélkedés, és az újév lehetőségeinek üdvözlésének ideje.

Összegezve, a szilveszteri sétahajózás egy varázslatos módja az ünneplésnek, amelyet ennek a varázslatos városnak a gazdag történelme és lenyűgöző építészete vesz körül. Tehát, ha egyedi és felejthetetlen módot keresünk az újév köszöntésére, érdemes benevezni erre a csodálatos hajóútra. A rendkívüli körút során keletkezett emlékek egy életen át megmaradhatnak velünk. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy stílusosan kezd az évet, Budapest szépsége, jó ételek, nagyszerű zene és az útitársak szuper társasága közepette. Boldog új évet kívánunk, tele kalandokkal, örömmel és új távlatokkal!

forrás: misstour

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy felejthetetlenül kezd az előttünk álló évet. Foglald le most a helyed egy olyan estére, amelyet biztosan nem felejtesz el! Aktuális ajánlatainkat ezen az oldalon érheted el. 

Hamarosan frissítjük oldalunkat a 2022 szilveszteri ajánlatainkkal.